Inspirationsföreläsning med Aron Andersson

Äventyraren, inspiratören och SVT-programledaren Aron Anderson föreläser mellan kl. 19-21 tisdagen den 29:e augusti om mental träning med inriktning på ungdomar inom idrotten, till förmån för Barncancerfonden. Fokus på att sätta mål, hantera motgångar och kunna ta hjälp av laget/träningskamraterna för att nå framgång.

Aron har själv en oerhörd stark drivkraft och vill att alla ungdomar ska se möjligheter och inte ge upp även om man möts av motgångar. Boris René och Danny Saucedo mfl. står för musik och dansnummer i samband med föreläsningen. En kombination av lärande och show med musik. Ett intressant koncept som ger en spännande upplevelse.

KFUM Central och Kom Hotel erbjuder nu sina förtroendevalda, ledare och personal att delta kostnadsfritt i föreläsningen. Begränsat antal platser så först till kvarn! Efter anmälan får ni uppgifter om biljetter och samlingstid!

Som sektionsförening eller grupp kan ni boka ytterligare platser till specialpris Aron Anderson – Se möjligheter uppnå mål och hantera motgångar – Globen 29 augusti (002)

Varmt välkomna!

Inspirationsföreläsning Aron Andersson m.fl i Ericsson Globe 29 aug kl 19-21

KFUM Central och Kom Hotel bjuder förtroendevalda, ledare och personal på ett arrangemang till förmån för barncancerfonden!
  • Styrelseledamot, ledare, personal...

 

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

Hagaparkshallen

Hagaparkshallen

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier