Namninsamling: Låt oss bygga Hagaparkshallen

#BYGGHAGAPARKSHALLEN

Bristen på idrottshallar i Stockholm innerstad är enorm. KFUM Central har erbjudit sig att bekosta, bygga och driva en idrottshallanläggning åt stockholmarna, men de styrande i Stockholm stad tvekar. Den gamla bensinmackstomten bredvid Wenner-Gren Center vid Norrtull ska få en idrottshall, men nu lutar staden åt att själva bygga en enkel skolgympasal istället för att låta KFUM Central bygga en stor idrottsanläggning med fullstor bollhall, gymnastikhall och fotbollsplan.

Stockholm är en av de kommuner som har sämst tillgång till idrottshallar per person i hela landet och allra sämst är det för Norrmalms över 70.000 invånare. Det saknas idrottshallar för skolidrott såväl som för föreningar men framförallt saknas det en idrottsanläggning med läktare av mellanstor kapacitet.

KFUM Central är en ideell ungdomsförening som har bedrivit ungdomsverksamhet i Stockholm sedan 1884 och som i snart mer än tio års tid har kämpat för att få bygga en idrottshall i Stockholms innerstad. Vi vill ge unga stockholmare möjligheter till idrottande, en meningsfull fritid och chanser till möten över stadsdelsgränserna. Läs mer om föreningen och projektet på central.kfum.se.

Så hjälp oss i kampen för att göra drömmen om en idrottshall på Norrmalm verklighet! Delta i namninsamlingen och skriv under på att KFUM Central ska få bygga Hagaparkshallen och kunna fortsätta att arbeta med sitt uppdrag att skapa mötesplatser för unga människor!

https://www.skrivunder.com/lat_kfum_central_bygga_hagaparkshallen

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

Hagaparkshallen

Hagaparkshallen

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier